Již roky jezdíme mapovat bikeparky na Šumavu. Tentokrát jsme se rozhodli konečně navštívit singltrail o kterém jsme již hodně slyšeli. Singltrail, který se neustále rozšiřuje a najdete na něm hodně nenáročné zábavy. Singtrail Frymburk. Autem není problém zaparkovat na velkém parkovišti, ze kterého se můžete rovnou vydat na stoupací trail končící na začátku zeleného trailu.

Zelený trail je hodně přírodní. Lidský zásah zde byl cítit minimálně a tak to mně osobně vyhovuje. Dost bylo přežehlených trailů, které tady samozřejmě také najdeme. Trail nebudu víc popisovat stačí si pustit video níže. Druhý – červený trail je o něco techničtější a daleko víc upravovaný. Kořeny v cestě nenajdete. Trail má velice slušné flow a není o nic horší než traily v těch známějších střediscích.

Na zdejších stezkách se neustále pracuje a vše se tady rozvíjí. Mezi tím, než jsem se dokázal probrat loňským materiálem, abych vám ho tady mohl nabídnout, na stezkách přibili další traily a tak to stojí určitě za návštěvu! Šumava, nádherné výhledy a super stezky, to je Singl trail Frymburk.

Video

  • Single Trail Frymburk červená 2019Single Trail Frymburk červená 2019
  • Single Trail Frymburk zelená 2019Single Trail Frymburk zelená 2019

Vaše komentáře

Přidat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Otevírací doba

Otevřeno od jara do podzimu, pokud počasí dovolí.