Jednoho krásného dne bylo mé maličkosti dopřáno otestovat zbrusu nový Kellys Noid 70 a to rovnou v bikeparku Peklák u České Třebové. Noid se vozí na 27,5″ kolech, je vybaven vidlicí ROCK SHOX Boxxer RC 200 s 20mm pevnou osou, rám má jednoduché,ale velmi učinné přepákování které je vybaveno tlumičem ROCK SHOX Kage RC 208mm, zadni kolo drzi na 12 mm pevné ose.

DSC_0103

DSC_0112

Noid je osazen komponenty řady Shimano Zee, tedy až na brzdy “pouze” Shimano SLX, které ovšem brzdí na výbornou! NOID se pyšní skvělou celkovou tuhosti stavby rámu, nijak se nekroutí jede přesně tam kam chcete a to je ideální  , ovladatelnost tohoto stroje je skvělá a to i díky 80 cm řídítkům RACE FACE. Tohle kolo je v bikeparku jako doma, navíc Peklák, je prostě PEKLÁK! Nabízí veškeré druhy překážek na kterých se dal NOID otestovat. Pasáže s velkými kameny a kořeny sežralo NOIDovo odpružení jako by tam ani žádné nebyly, nemluvě o poletech a dopadech, kolo fungovalo až moc dobře, říkal jsem si: na to že je to Kellys.

DSC_0113

Dovolil jsem si s tímto bajkem projet a proletět překážky o kterých jsem pochyboval a nemyslel si, že je úspěšně absolvuji. Naštestí pro mne Vše dopadlo zdárně a k žádné nehodě nedošlo. Celkově mne osobně tento bajk velice nadchnul, rozhodně doporučuji, výborný sjezďák. Štastný polet a dobrý dopad.

DSC_0115

DSC_0114

S pozdravem Ludva